Vita-KERN: Met de KERN-methode® naar jouw Ikigai, jouw blauwdruk!

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Informeer naar de prijs

Vita-KERN® Coachingstraject 

Tijdens het Vita-KERN traject gaan we aan de slag om jouw kern te vinden waarna je moeiteloos en met veel plezier je eigen pad gaat bewandelen.

– Ervaar je dat je op een kruispunt staat, maar geen idee (meer) hebt wat nu je missie, passie of je roeping is?
Voel je je geremd of onzeker in het ondernemen van actie? Maar weet je niet precies waardoor dat komt?
– Zie je door alle bijzaken, je hoofdzaken niet meer?
– Word je zo in beslag genomen door randzaken dat je je doelen niet meer haalt?
– Zou je graag willen werken zonder dat het zo stroperig en moeizaam gaat?
Vliegt de tijd voorbij zonder dat er iets fundamenteels verandert?

Als jij dit herkent en klaar bent met de manier waarop het nu gaat, maar niet weet waar je moet beginnen om het anders te krijgen dan is het Vita-KERN® traject voor jou.

Traject

Dit is een holistisch coaching traject dat alles bevat wat je nodig hebt om met een investering van +/- 1 uur per week een transformatie te maken van stroperig en moeizaam naar zelfverzekerd, trefzeker en moeiteloos werken en leven.

Van je eigen plek innemen tot oude overtuigingen loslaten en je eigen blauwdruk vinden, tot het maken van nieuwe toekomstplannen en deze integreren in je leven.

Alles wat ik in de afgelopen 12 jaar heb geleerd, heb ik in dit traject verpakt. Ik heb dit traject zo compleet mogelijk gemaakt en de combinatie tussen online en offline optimaal benut om jouw transformatie zo groot mogelijk te maken en je tegelijkertijd de mogelijkheid te bieden dit in je eigen tempo te doen.

Omdat ik niet in onderdelen geloof, bevat dit traject, naast de persoonlijke coaching, heel veel online lessen, oefeningen en visualisaties waartoe je altijd toegang houdt.

In dit traject kun je alles doen in je eigen tempo en krijg je alle vaardigheden en tools die je nodig hebt om steeds weer succesvolle stappen te zetten. En je doet dit samen met mij dus je staat er niet meer alleen voor.

Klik hier voor meer informatie over het Vita-Kern traject.