Vita-KERN: Met de KERN-methode® naar jouw Ikigai, jouw blauwdruk!

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Informeer naar de prijs

You are not yet enrolled in this course.

Vita-KERN® Coachingstraject 

Welkom! Wat ontzettend fijn dat we de komende tijd samen aan de slag gaan.

Het doel van dit traject is het komen tot jouw kern en van daaruit opnieuw naar je leven, je baan of onderneming, doelgroep en werkzaamheden te kijken. Om te voelen of je doet wat voor jou bedoeld is en met een gevoel van passie aan je dag te beginnen om vanuit jouw kern, normen en waarden, je onderneming te runnen, is het belangrijk dat je weet wat jouw kern is. Wat beweegt jou nu echt? 

Wanneer we weten wat ons beweegt, waar we voor opstaan en waar wij ’s avonds met een voldaan gevoel door gaan slapen, zullen we onze taken en bezigheden hier meer omheen kunnen leiden. Een voldaner en gelukkiger, succesvoller en vrolijker leven is een logisch gevolg. 

De methode die hieraan ten grondslag ligt is Ikigai. Ikigai betekent letterlijk ‘Leven dat de moeite waard is’. Een helder en duidelijk ikigai hebben, oftewel een grote passie, zorgt voor tevredenheid, geluk en betekenis in het leven. Een ander veel gebruikt woord voor deze kern is Purpose. Met purpose geven we aan wat de bedoeling van ons leven is. Wat maakt jou nou jou? En wat heb jij te brengen?

In de komende weken ga ik je helpen om jouw ikigai te vinden. Dit doen we door elke week een onderdeel op te pakken te onderzoeken en in te vullen.

Het traject bestaat uit 1 grote module. Deze doorloop je in je eigen tempo en aan het eind van bepaalde lessen hebben we een persoonlijke sessie waarin ik je help om te finetunen en/of nog meer tot de kern te komen. Iedere les bevat een uitleg, een visualisatie en/of een oefening. 

Komen tot de kern heeft tijd nodig. Iedere dag kan er weer een inzicht komen die opgeschreven moet worden en die dan toch belangrijker lijkt dan de punten van een paar dagen geleden. Wanneer we alles tegelijk gaan doen en meerdere lessen volgen op een te korte termijn dan loop je het gevaar dat alles vanuit het hoofd beredeneerd wordt en het lichaam te weinig tijd krijgt om hierop te reageren. Dit zou maken dat het traject een heel rationeel traject zou worden. Voor de korte termijn is dit zeker waardevol maar voor de lange termijn zou het een gemiste kans zijn. Mijn uitnodiging naar jou is dus zeker om hier (hoe moeilijk soms ook) de tijd voor te nemen.

Het eerste deel bestaat uit de reis naar binnen. Stapsgewijs naar jouw Purpose, jouw Ikigai. In de tweede module maken we de weg naar buiten vrij. Welke stappen kan je zetten en hoe kan je jouw Purpose volop gaan leven. In focus, moeiteloosheid en elke dag voldoening! Jij vol in je kracht. Dat is het doel!

Als bonus krijg je van mij nog toegang tot Vita-DOEN. Dit is een online module die je helpt om moeitelozer te leven. Hier leer je hoe je makkelijker beslissingen kunt nemen, meer kan doen door juist minder te gaan doen, anders naar je eigen gedachten leert kijken etc. Kortom, een zeer waardevolle module waar je veel inzichten uit kunt halen. Door deze inzichten te bundelen met je Ikigai en de andere kijk op je leven vanaf het moment dat je je Ikigai kent, ga je ongetwijfeld keuzes maken die je leven in heel ander licht zal zetten. Ik kijk er daaruit om je dit te zien doen en ben dankbaar dat ik daar even bij mag zijn.

Ik wens je heel veel plezier en mooie inzichten toe tijdens dit traject en bij vragen mag je mij altijd mailen naar welkom@vita-hrm.nl. Tijdens de lessen kom je momenten tegen waarop je een afspraak in kan plannen. Dit wijst zich allemaal vanzelf.

Hartelijke groet,

Can