Vita-HELDER® V.I.P. Coachingstraject

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Informeer naar de prijs

You are not yet enrolled in this course.

V.I.T.A. Helder® Coachingstraject 

Welkom! Wat ontzettend fijn dat we de komende tijd samen aan de slag gaan.

Het doel van dit traject is het komen tot jouw kern en van daaruit opnieuw naar je leven en/of je baan, onderneming, doelgroep en/of werkzaamheden te kijken. Om te voelen of je doet wat voor jou bedoeld is en met een gevoel van passie aan je dag te beginnen om vanuit jouw kern, normen en waarden, je leven te runnen, is het belangrijk dat je weet wat jouw kern is. Wat beweegt jou nu echt? 

Ontdek dit vanuit jezelf en niet vanuit een aangeleerde mening of opgelegde overtuiging. We gaan proberen om deze belemmerende overtuigingen los te laten en terug te keren naar onze kern. Wanneer we weten wat ons beweegt, waar we voor opstaan en waar wij ’s avonds met een voldaan gevoel door gaan slapen, zullen we onze taken en bezigheden hier meer omheen kunnen leiden. Een voldaner en gelukkiger, succesvoller en vrolijker leven zou een logisch gevolg zijn. 

De methode die hieraan ten grondslag ligt is Ikigai. Ikigai betekent letterlijk ‘Leven dat de moeite waard is’. Een helder en duidelijk ikigai hebben, oftewel een grote passie, zorgt voor tevredenheid, geluk en betekenis in het leven.

In de komende weken ga ik je helpen om jouw ikigai te vinden. Dit doen we door elke week een onderdeel op te pakken te onderzoeken en in te vullen.

Dit Vita-HELDER VIP traject bestaat uit 3 modules. 

De eerste module is een module waarin we veel samen 1-op-1 live aan het werk zullen zijn. Tijdens 3 tot 4 persoonlijke sessies gaan we aan de slag met jouw plek, jouw overtuigingen en de wijze waarop jij je verhoudt in het leven. Persoonlijke issues zullen hier aan bod komen. Omdat deze voor iedereen zo persoonlijk zijn, heb ik hier (nog) geen online lessen bij. Op termijn zou het kunnen dat ik hier persoonlijke visualisaties of oefeningen voor je ga toevoegen maar vooralsnog doe ik dit op maat gemaakt en krijg je de oefeningen van mij mee na afloop van onze sessies. 

De tweede module is een hele grote module. In deze module ga je volop aan de slag met je IKIGAI. Dit is een geweldig zoektocht. De lessen kan je online in je eigen tempo doen en om de zoveel lessen gaan wij samen in een persoonlijke sessie finetunen. Dit doen we door gebruik te maken van opstellingen. Hele mooie inzichten zul je hier krijgen en maken dat je op een hele diepe laag ontdekkingen zult doen.

De derde module staat in het teken van je leven moeitelozer maken. Met diverse methodes en inzichten laat ik je zien hoe je betere beslissingen gaat nemen, sneller tot de kern komt, meer gaat realiseren door minder te doen en anders naar je eigen gedachten gaat kijken. Deze module is volledig online en bevat alles wat je nodig hebt om volop te gaan oefenen en ervaren.

Iedere les bevat een video en/of werkboek met uitleg, een visualisatie en/of een oefening. Je kunt overal bij en kan alle lessen in je eigen tempo volgen. Ik adviseer je wel om de volgorde aan te houden en jezelf de tijd te geven. De opbouw is zo gemaakt dat je door alle belangrijke fases wordt geleid op het juiste moment. 

Komen tot de kern heeft tijd nodig. Iedere dag kan er weer een inzicht komen die opgeschreven moet worden en die dan toch belangrijker lijkt dan de punten van een paar dagen geleden. Wanneer we alles tegelijk gaan doen en meerdere lessen volgen op een te korte termijn dan loop je het gevaar dat alles vanuit het hoofd beredeneerd wordt en het lichaam te weinig tijd krijgt om hierop te reageren. Dit zou maken dat het traject een heel rationeel traject zou worden. Voor de korte termijn is dit zeker waardevol maar voor de lange termijn zou het een gemiste kans zijn. Mijn uitnodiging naar jou is dus zeker om hier (hoe moeilijk soms ook) de tijd voor te nemen.

Bij vragen mag je mij altijd mailen. Ik ben er voor je en sta je graag bij als het even lastig of onduidelijk wordt. 

Mijn missie is om jou te helpen om vol eigenaarschap te voelen over jouw leven en om vol vanuit jouw IKIGAI te gaan leven.

Heel veel succes en liefs van Can