Coachinstraject Vita-HELDER®: Leef je volle Potentieel

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Informeer naar de prijs

Vita-HELDER Coachingstraject 

Herken je dit?

– Weet jij dat er meer uit jou is te halen maar is het moeilijk om jouw eigen pad te bewandelen?
– Ben je zoekende naar een goede balans?
– Zou je graag willen werken zonder dat het zo stroperig en moeizaam gaat?
– Ervaar je dat je vastzit? Heb je het gevoel dat je veel doet omdat het van je verwacht wordt? Voel je je geremd? Maar weet je niet precies waardoor? Je voelt dat je meer kan maar je remt jezelf af?
– Ervaar je dat je op een kruispunt staat, belangrijke beslissingen te nemen hebt, maar niet weet waar je moet beginnen?
– Vliegt de tijd voorbij zonder dat er iets fundamenteels verandert?

Coachingtraject

Dit is een holistisch coaching traject dat alles bevat wat je nodig hebt om in een jaar een complete transformatie te maken van stroperig en moeizaam naar zelfverzekerd, trefzeker en bevlogen werken en leven. Van je eigen plek innemen tot oude overtuigingen loslaten en je eigen blauwdruk vinden, tot het maken van nieuwe toekomstplannen en deze integreren in je leven. Alles zit in dit programma.

Ik heb dit programma zo compleet mogelijk gemaakt en de combinatie tussen online en offline optimaal benut om jouw transformatie zo groot mogelijk te maken en je tegelijkertijd de mogelijkheid te bieden dit in je eigen tempo te doen. Omdat ik niet in onderdelen geloof, bevat dit traject, naast de persoonlijke coaching, heel veel online lessen, oefeningen en visualisaties waartoe je altijd toegang houdt.

In dit jaartraject kun je alles doen in je eigen tempo en krijg je alle vaardigheden en tools die je nodig hebt om steeds weer succesvolle stappen te zetten. En je doet dit samen met mij dus je staat er niet meer alleen voor.

Omdat ik een goede klik en wederzijds vertrouwen erg belangrijk vind, is dit traject ‘invitation only’. Wil je weten of het iets voor jou is vraag dan hier alvast het gesprek (met mij persoonlijk) aan.