Vita-DOEN® Vergroot je Eigenaarschap

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 497,00

You are not yet enrolled in this course.

Vita-DOEN® Online programma voor meer Eigenaarschap 

Welkom! 

Dit is een volledig online module die je helpt om moeitelozer te leven. Om meer Eigenaarschap te gaan voelen over je leven. Om meer regie te pakken. 

Hier leer je hoe je makkelijker beslissingen kunt nemen, meer kan doen door juist minder te gaan doen, anders naar je eigen gedachten leert kijken etc. Kortom, een zeer waardevolle module waar je veel inzichten uit kunt halen. Door deze inzichten te bundelen met je Ikigai en de andere kijk op je leven vanaf het moment dat je je Ikigai kent, ga je ongetwijfeld keuzes maken die je leven in heel ander licht zal zetten. Ik kijk er daaruit om je dit te zien doen en ben dankbaar dat ik daar even bij mag zijn.

Iedere les bevat een video en werkboek met uitleg, een visualisatie en een oefening. Per week wordt een les vrijgegeven om je zo de tijd te gunnen en te waken dat je niet te snel gaat. 

Komen tot de kern heeft tijd nodig. Iedere dag kan er weer een inzicht komen die opgeschreven moet worden en die dan toch belangrijker lijkt dan de punten van een paar dagen geleden. Wanneer we alles tegelijk gaan doen en meerdere lessen volgen op een te korte termijn dan loop je het gevaar dat alles vanuit het hoofd beredeneerd wordt en het lichaam te weinig tijd krijgt om hierop te reageren. Dit zou maken dat het traject een heel rationeel traject zou worden. Voor de korte termijn is dit zeker waardevol maar voor de lange termijn zou het een gemiste kans zijn. Mijn uitnodiging naar jou is dus zeker om hier (hoe moeilijk soms ook) de tijd voor te nemen.