Vita-IK® Je eigen plek innemen. Doorbreek wat jou tegenhoudt en ga weer volle kracht vooruit.

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Informeer naar de prijs

You are not yet enrolled in this course.

V.I.T.A. Helder® Coachingstraject 

Welkom! Wat ontzettend fijn dat we de komende tijd samen aan de slag gaan.

Het doel van dit traject is het komen tot jouw kern en van daaruit opnieuw naar je onderneming, doelgroep, product en werkzaamheden te kijken. Om te voelen of je doet wat voor jou bedoeld is en met een gevoel van passie aan je dag te beginnen om vanuit jouw kern, normen en waarden, je onderneming te runnen, is het belangrijk dat je weet wat jouw kern is. Wat beweegt jou nu echt? 

Ontdek dit vanuit jezelf en niet vanuit een aangeleerde mening of opgelegde overtuiging. We gaan proberen om deze belemmerende overtuigingen los te laten en terug te keren naar onze kern. Wanneer we weten wat ons beweegt, waar we voor opstaan en waar wij ’s avonds met een voldaan gevoel door gaan slapen, zullen we onze taken en bezigheden hier meer omheen kunnen leiden. Een voldaner en gelukkiger, succesvoller en vrolijker leven zou een logisch gevolg zijn. 

De methode die hieraan ten grondslag ligt is Ikigai. Ikigai betekent letterlijk ‘Leven dat de moeite waard is’. Een helder en duidelijk ikigai hebben, oftewel een grote passie, zorgt voor tevredenheid, geluk en betekenis in het leven.

In de komende weken ga ik je helpen om jouw ikigai te vinden. Dit doen we door elke week een onderdeel op te pakken te onderzoeken en in te vullen.

Het traject bestaat uit 4 modules. Elke module doorloop je met een wekelijkse stap en aan het eind van iedere module hebben we een persoonlijke sessie waarin ik je help om te finetunen en/of nog meer tot de kern te komen. 

Iedere les bevat een video en werkboek met uitleg, een visualisatie en een oefening. Per week wordt een les vrijgegeven om je zo de tijd te gunnen en te waken dat je niet te snel gaat. 

Komen tot de kern heeft tijd nodig. Iedere dag kan er weer een inzicht komen die opgeschreven moet worden en die dan toch belangrijker lijkt dan de punten van een paar dagen geleden. Wanneer we alles tegelijk gaan doen en meerdere lessen volgen op een te korte termijn dan loop je het gevaar dat alles vanuit het hoofd beredeneerd wordt en het lichaam te weinig tijd krijgt om hierop te reageren. Dit zou maken dat het traject een heel rationeel traject zou worden. Voor de korte termijn is dit zeker waardevol maar voor de lange termijn zou het een gemiste kans zijn. Mijn uitnodiging naar jou is dus zeker om hier (hoe moeilijk soms ook) de tijd voor te nemen.